Even voorstellen


 

Hallo, wij zijn Theo & Anita Mout Westbroek en wonen met onze beestenboel in het mooie Groningen. Het teckelvirus kreeg ons serieus te pakken in 1996 toen Shannon van Peresteyn bij ons kwam wonen maar eigenlijk al eerder toen we in 1986 ons eerste teckeltje kochten: Wendy van Ooltgenshof een dwerg ruwhaartje. Zij kreeg helaas al jong een hernia dus met haar konden we geen nestje fokken. Met Shannon, een prachtig standaard ruwhaar teckelmeisje, zijn we voor het eerst naar shows gegaan en hebben we ons eerste nestje gefokt onder onze kennelnaam. 

In 2009 zijn we voor de honden naar Groningen verhuisd waar ook Theo, die inmiddels zijn jachtakte heeft, kon werken en zijn passie kan beoefenen op het platteland. Het is hier ruim, rustig en vrij. Heerlijk in de natuur en volop genieten voor ons en de honden. Hierboven ziet u ons lieve huisje .

Wilt u meer weten of onze honden in het echt ontmoeten? Het liefst telefonisch, u zult begrijpen dat ook wij het druk hebben... Maar voor echte liefhebbers en serieus bellangstellenden staan wij altijd klaar.

 

Veel plezier met het bekijken van onze website,

Anita & Theo Mout-Westbroek

 

 

 

 

free counters